Subscribe:

Ads 468x60px

sâmbătă, 2 octombrie 2010

Narcotic Sound ! Cu Mamasita la stilist !





Toata lumea cred ca a auzit de piesa care a facut furori vara aceasta in cluburile din tara si pe litoral ea se numeste Narcotic Sound & Christian D - Mamasita. In curad va fi gata remixul de la DJ OVEX. Mie unul imi place foarte mult piesa sper ca si voua. Piesa este poreclita "CU MAMASITA LA STILIST" o porecla destul de haioasa.
In noua sa varianta, piesa a fost refacuta alaturandu-i-se si Matteo, care da cu siguranta nota exotica de care Mamasita avea nevoie. Vara, party, dans, atitudine nasty, mesajul Mamasita este simplu Sa vina vara ! . Am reeditat piesa si ne bucuram sa-l avem si pe Matteo alaturi de noi. Mamasita a fost intre timp la stilist ! Si nu glumim. Urmariti-ne in continuare, spun Narcotic Sound.
Marius si Mihai au avut colaborari cu nume precum: 3SE, Mihai[ex-3SE], Impact, Ramona, Matteo, Cristi Stanciu. Printre cele mai reusite remixuri ale lor se numara Play & Win - Goodbye Blue Sky (Narcotic Sound Glamourous Remix), Impact - Love Or I Die (Mariuu`s Mental Mix) sau Activ – Reasons (Mariuu ‘s Remix).
Cei doi s-au cunoscut in 2004, in Brasov, intr-un studio de productie muzicala. La sfarsitul anului 2005, baietii au fost solicitati de catre Mihai de la 3SE sa lucreze impreuna cu el la studioul sau din Constanta.
Denumirea Narcotic Sound caracterizeaza foarte bine ceea ce vor cei doi sa transmita prin muzica lor: energie, un sound fresh si acid, cu voci dinamice, dar in acelasi timp calde.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu